AKTUELNO

Nastavak kultnog filma puni bioskopske sale I izvan granica naše zemlje.

Sinoć je u bioskopu Roda Cineplex u Beogradu izvučen 150.000 gledalac filma “Vrati se, Zone”. Jedanaestogodišnja Katarina Aleksić iz Beograda je imala tu čast da bude izvučena i upozna se sa ekipom filma i nastavi druženje sa njima u prijatnoj atmosferi obližnjeg kafića.

Nakon sinoćnje projekcije "Vrati se, Zone" ekipa ovog filma se poklonila publici u bioskopu Roda Cineplex i izvukla 150.000 gledaoca.

Foto: Pink.rs

Katarina Aleksić je istakla je da joj se film mnogo svideo, a najviše joj se svidela Zona Zamfirova koju igra Brankica Sebastijanović. Kao 150.000 gledalac, Katarina će imati priliku da nastavi druženje sa zvezdama domaćeg hit filma već narednih dana kada budu posetili još neki od beogradskih bioskopa.

Foto: Pink.rs

Drugi deo kultnog filma, čiji je koproducent upravo Pink Media Grupa beleži rekordni broj gledalaca i svakako preti da nadmaši slavu prvog dela “Zone Zamfirove”.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Ljubavna priča Zone Zamfirove i Maneta kujundžije nastavlja da obara rekorde, a glumci su u znak zahvalnosti publici ovaj vikend proveli u bioskopima. Ovog puta u nekim od beogradskih bioskopa publika je imala priliku da se upozna sa junacima filma koji obara sve rekorde posećenosti. Glumci su se družili, fotografisali i delili autograme na veliko oduševljenje posetioca bioskopa.

Karavan "Vrati se, Zone" nastavlja da obilazi bioskope i sa publikom razmenjuje utiske o ovom filmskom ostvarenju.

Autor: J. Vučić

#Brankica Sebastijanović

#Film

#Milan Vasić

#Zona Zamfirova

#bioskop

'